اخبار آموزش
1402/7/25 سه‌شنبه
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد
فايل راهنما نحوه‌ي استفاده از پیشخوان خدمت جهت صدور کد اخلاق پژوهشی دانشگاه پیام نور

.

دانشجوي گرامي برابر مقررات برای انجام هر فعالیت پژوهشی (پایان‌نامه، رساله یا طرح پژوهشی) با آزمودنی انسان یا حیوان، ضروری است پژوهشگر از کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه شناسه اخلاق را دریافت نماید.

در این راستا به منظور تسریع و تسهیل انجام این مهم و همچنین مستند سازی و استفاده از فناوری اطلاعات، پیشخوان خدمت "درخواست صدور کد اخلاق در پژوهش" از ابتدای مهر ماه سال 1402 در سامانه گلستان دانشجویان (برای پایان‌نامه و رساله) با آزمودنی انسانی/حیوانی فعال شده است و از این پس کلیه مراحل شامل درخواست متقاضی، تکمیل پرسش نامه‌ها، پرداخت هزینه، تایید استاد راهنما، بررسی ارزیابان کمیته اخلاق و تایید کارشناس کمیته اخلاق دفتر تحقیقات و صدور شناسه اخلاق در این سامانه انجام مي‌گيرد.
جهت دریافت فایل راهنما در لینک زیر کلیک نمایید
جهت انجام مراحل فوق مطابق
فايل راهنما نحوه‌ي استفاده از پیشخوان خدمت صدور کد اخلاق پژوهشی دانشگاه پیام نور )مخصوص دانشجو( اقدام نماييد.

لازم به ذکر است در سامانه گلستان امکان پیگیری هر مرحله از فرآیند بررسی توسط متقاضی مقدور است.